Demo bij w.s.v. Aldeboarn

Op 12 juni 2022 waren we uitgenodigd bij wsv Aldeboarn om een demonstratie te geven. Het samenzijn van deze vereniging had als thema modelbouw. We hadden daarom diverse modellen meegenomen variërend van speed boot, schaalmodellen en zeilboten. Na het welkoms woord van de voorzitter gingen we onder het genot van een hapje en een drankje vragen van belangstellenden beantwoord en lieten we enkele van hen ook even laten varen.

Ook had Wim (lid van wsv) een boot op schaal gemaakt waar we uitleg over kregen. Kortom het was een gezellig samen zijn van verschillende takken van watersport. Ondanks dat de gezelligheid, hapjes en drankjes reden genoeg was voor ons om langs te komen, kregen we nog een gift van € 50,- toegestopt. Daar gaan we een mooie bestemming voor vinden.

Binnen onze vriendengroep zijn verschillende projecten gaande en verwachten volgend jaar nieuwe modellen aan onze vloot te kunnen toevoegen. De meeste modellen staan op ons YouTube kanaal en voegen daar ook regelmatig nieuwe video’s toe. Als je hiervan op de hoogte wil blijven dan kun je je hierop abonneren. In het filmpje hieronder is een samenvatting van deze middag te zien, veel kijk plezier.

Leave a Comment