We rijden hoofdzakelijk met Traxxas 1:10 auto`s maar iedereen is natuurlijk welkom om mee te doen met een geschikte auto. Deelname is op eigen risico 😉 

rc fun park Grou

We hebben hier echt het beste van twee werelden!

Naast onze schitterende modelboothaven hebben we ook een prachtig veld speciaal voor het crossen met RC-auto’s.

Dit veld is perfect aangelegd. Het besturen van RC-voertuigen kan een adrenalinekick geven. 

Laatst hoorde ik iemand zeggen.

Die glimlach blijft steeds op je gezicht als je aan het racen bent.

competitie

Wedstrijden brengen een element van spanning en uitdaging met zich mee, waarbij je jezelf kunt testen tegen andere deelnemers en je eigen vaardigheden kunt verbeteren.

Lees meer

baan regels

Deelnemers en toeschouwers staan langs de kant op de vlonder of op de stoep. Om risico’s te vermijden staan we niet aan de kopse kant van de race baan. 

Lees meer

wedstrijd regels

Elke heat is met twee of drie auto`s van vergelijkbare klasse.  Op dit moment hebben we de 1:10 klasse maar hopen hier in de toekomst 1:8 en 1:16 aan toe te voegen.

Lees meer

standen schaal 1:10

We rijden alleen met 2s lipo of vergelijkbare accu. In de toekomst worden 4×4 en 2wd auto`s in aparte klassementen onder verdeeld.

Lees meer

coureurs

punten

Remko

2

Joost

0

Ben

0

Gerrit

0

Ted

0

Wil je meedoen meld je dan op 0615659206 waarna we je in de appgroep doen zodat je op de hoogte blijft.

vrije training

Ondanks het druilerige weer konden Ben en Richard hun nieuwe speeltjes, de Traxxas Rustler en de Traxxas Slash, niet weerstaan en moesten ze gewoon getest worden.

Met een twinkeling in hun ogen trotseerden ze de regen en stuurden ze hun RC-beestjes door de plassen en over de modderige paden.

De sensatie van snelheid en de adrenalinekick van de off-road avonturen deden de regen vergeten en lieten alleen maar brede glimlachen achter op hun gezichten. 

Voor Ben en Richard was het weer geen obstakel, maar juist een extra uitdaging om hun nieuwe speeltjes te laten schitteren.

coureurs en auto`s

joost

traxxas slash
traxxas slash

richard

traxxas-rustler
traxxas slash

gerrit

ben

Ted

Remko